Voimauttavia kuvia Rovaniemellä

Ainutlaatuisia taideteoksia sinusta!

Olen Rovaniemellä 14. - 19. joulukuuta 2020, jolloin on harvinainen mahdollisuus päästä valokuvaukseen, jossa käytetään oheisessa esitteessä näkyvää projektoritekniikkaa luomaan Sinusta tyylikkäitä ja hyvin ainutlaatuisia teoksia. Varmista paikkasi varaamalla aikasi nopeasti!

Näissä kuvissa käytettävä tekniikka on erinomaisen hyvä vartalon muotojen esilletuomiseen erittäin kauniisti ja hyvin erikoisella tavalla. Valon avulla voi todella voimakkaasti korostaa vartalon kaaria ja kumpuja erilaisilla symmetrisillä kuvioilla. Tai sillä voi peittää ihon vartalomaalauksenomaisesti esimerkiksi pitsiin tai erilaisiin väreihin. Tai sillä voi tehdä vartalosta tai sen osasta abstraktin muodon, josta vasta pidemmän katselun jälkeen huomaa, että kuvassa on myös ihminen.

Kuvien paljastavuutta on helppo tarpeen mukaan rajoittaa, sillä tässä tekniikassa varjot ovat erittäin pimeitä ja niitä käyttämällä voi valita mitä kuvissa näkyy ja mikä jää näyttämättä. Asentoja valitessa otan tietenkin huomioon toiveesi esimerkiksi siitä mitä puoliasi haluat korostettavan ja jos sinulla on jotain erityisiä toiveita tai ideoita niin toteutan ne erittäin mielelläni.

Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta kuvattavana olemisesta. Minä ohjaan kuvaustilanteessa kaiken, sinun tehtäväsi on vain seurata ohjeita ja ihastella aikaansaatuja lopputuloksia. Olen kuvannut hyvin monia ensikertalaisia ja vaikka useimpia aluksi jännittääkin, niin jännitys aina kaikkoaa pian. Hyvin todennäköisesti tulet jälkikäteen ihmettelemään sitä, että kuinka helppoa, luonnollista ja jopa mukavaa sinulla oli kuvaustilateessa.

Heittäydy rohkeasti kokemaan miellyttävä ja erittäin voimauttava elämys!Lataa tästä esite ainutlaatuisesta kuvausmahdollisuudesta ja varaa aikasi!